Croatian Traveller

Suradnja sa časopisom Croatian Traveller započela je u ljeto 2010 godine kroz neke putopisne reportaže i sponzorirane članke koji su objavljeni u broju za rujan/listopad. Također je dogovorena suradnja po pitanju marketinga i prodaje oglasnog prostora. To znači, da sa nama možete povoljno dobiti oglasni prostor uz neku od putopisnih reportaža, koje ćemo pisati. Također možemo napraviti za Vas spozorirani članak.

OBJAVLJENE PUTOPISNE REPORTAŽE pogledajte ovdje.

INFORMACIJA • PUTOVANJE • ZADOVOLJSTVO

•Što je Croatian Traveller?

Magazin o putovanjima namijenjen čitateljima željnim informacija u formama koje ne zamaraju, a privlače pozornost. Tiskan na najkvalitetnijem 100 gramskom papiru u boji i plastificiranih korica (200g papir) u prosječnoj nakladi od 8000 do 10000 komada s frekvencijom izlaženja svaka dva mjeseca (dvomjesečnik)

• Što nudi čitateljima?

INFORMACIJA-PUTOVANJE-ZADOVOLJSTVO slogan je magazina koji strast za putovajnima prenosi na svakog čitatelja nudeći mu provjereni izbor svjetskih destinacija,a istovremeno približavajući zanimljivosti i znamenitosti zemlje u kojoj živimo

• Profil njegovih čitatelja?

Iako je namijenjen dobnoj skupini od 22 do 60, u Croatian Travelleru podjednako će uživati mlađi kao i oni stariji od ciljane grupe jer u njemu će svatko pronaći nešto za sebe. Strast za putovanjem lako je prenosiva!

• Po čemu se razlikuje od ostalih sličnih izdanja?

Atraktivnost je ono što najprije privlači pogled. Vrhunske fotografije koje prate tekstovi sa sasvim novim novinarskim i uredničkim pristupom. Croatian Traveller u slobodnoj je prodaji, no polovina naklade odlazi direktno na adrese najutjecajnijih domaćih gospodarstvenika, poduzetnika, političara, turističkih agencija, i sl. Istovremeno s tiskanim izdanjem Croatian Traveller može se pronaći i na netu!

• Cilj?

Svakim brojem biti sve bolji! Ima li Croatian Traveller potencijala? Naravno, ograničen je samo maštom i voljom uredničkog tima.

Svijet je predivno mjesto. I u najudaljeniji kutak netko će zakoračiti i približiti ga radoznalima, a u Travelleru su takve stvari postale uobičajene. Iz broja u broj na jednak način nadahnjujemo čitatelje, neotkrivenim mjestima ili novim pristupom kod već opjevanih turističkih meka. Uspješno širimo kulturu putovanja, donosimo provjerene informacije i osobna iskustva recentnih autora. Uz Traveller cijeli svijet je dostupan, zato ne čudi činjenica da luksuzno izdanje plijeni pozornost svih dobnih skupina. Pokazalo se kroz prijašnje mjesece da čitatelji još uvijek više vole čitati u naslonjaču, nego lišeni doživljaja kroz sliku i priču tražiti po internetu. Vjerujem da se to neće promijeniti.

Karmen Hanžić, glavna urednica

Zašto Croatian traveller?

Prije svega jer je na našem tržištu pronašao upražnjeno mjesto. Izgleda luksuzno, a sadržajno ne zaostaje za lijepim omotom. U ovo doba recesije vjerojatno je jedina tiskovina kojoj tiraža iz broja u broj raste. U isto vrijeme je globalan, ali i besramno lokalan. Bilo da idete na drugi kontinent ili samo u susjedni grad dio ste izreke ‘putavati se mora’. Obraća se onima koji putuju, ali i onima koji samo maštaju. Svojim preporukama i savjetima pomaže da se ostvare snovi. U protekloj se godini Traveller pozicionirao na tržištu, oglašivači sami pronalaze put do njegovih stranica. Ipak možda važnijim od svega je činjenica da recentni hrvatski autori sve više objavljuju svoje radove u časopisu. To garantira čitanost, a time je osigurana i budućnost.

Srđan Vrančić, fotoreporter

Pogledajte i portal http://www.croatiantraveller.net/ i internet izdanje.

Evo nekoliko starih brojeva za besplatno čitati putem Interneta. Kliknite na sliku časopisa.

    

Comments are closed.