Infotrend

Pozivom na suradnju u 148 broju za ožujak 2007 godine časopisa InfoTrend ukazala nam se čast da napišemo članak o informatici i turizmu, kao presjeku djelatnosti kojima se bavimo. Dalje se suradnja nastavila kroz još neke članke iz informatike, ali i kroz putopisne reportaže. Ideja je u rubrici Birotrend u kolumni Putovanja i odmorom protiv stresa, predstaviti kroz putopisne reportaže zanimljive turističke destinacije čitateljima, poslovnim ljudima, managerima i drugim zaposlenicima u tvrtkama, koji čitaju časopis i putuju poslovno ili privatno. Zahvaljujemo putničkim i turističkim agencijama, hotelima i drugim turističkim zajednicama, koje su prepoznale potencijale ovog najbogatijeg čitateljskog tržišta i pružile potporu svojim marketinšim aktivnostima.

OBJAVLJENE ČLANKE u rubrici INFORMATIKJA I BUSSINESS pogledajte ovdje.
u rubrici PUTOPISNE REPORTAŽE pogledajte ovdje.

O časopisu

Časopis InfoTrend je namijenjen poslovnim ljudima, direktorima i managerima tvrtki, IT managerima. To je prvi informatički časopis u Hrvatskoj, koji nudi kompletna poslovna rješenja, bilo da se radi o velikim gigantima, bankama, osiguranjima, državnoj upravi, zdravstvu ili malim tvrtkama. Bez prekida izlazi svaki mjesec od srpnja 1992. godine. Pored tema iz informatike obiluju razni prilozi koji nisu direktno vezani za nju.

Pored tiskanog izdanja svi članci će biti dostupni i na Internetu na portalu www.infotrend.hr i na ovoj našoj stranici.

Čitalačka publika:
Tvrtke i ustanove (čitanost/listanje, prosječno 4 osoba/primjerku), članovi uprava i direktori raznih tvrtki, direktori marketinga i prodaje, voditelji proizvodnje, voditelji informatičkih centara tvrtki i ustanova i mnogi drugi koji odlučuju.
Državna uprava – na časopis su pretplaćene sve razine državne uprave od Sabora i Vlade do organa lokalne samouprave

OGLAŠAVANJE

Stoga Vas pozivamo da sa uključite u rubrici Putovanja i odmorom protiv stresa i predstavite svoju ponudu kroz:
-sponorirane reportaže
-PR članke
-oglase

Cijene, termine objave dogovarate direktno sa nama.
Umjesto plaćanja oglasa ili reportaže nudimo vam mogućnost kompenzacije putovanjem koje organizirate , skijaškim aranžmanom ili hotelskim boravkom.

Comments are closed.