Marketing

MEDIJI – PRODAJA OGLASNOG PROSTORA

Ako se želite oglašavati u medijima, možemo Vam i tu olakšati cijeli posao. Imamo izuzetno dobre uvjete kod velikog broja časopisa. Možemo napraviti sponzorirane reportaže i članke i objaviti ih za Vas. Izrađujemo oglase po Vašoj želji. S obzirom da imamo kolumne u časopisima ili objavljujemo članke i reportaže u Turistplus i Infotrend, Croatian Traveller, Poduzetnik vršimo i direktnu prodaju oglasnog prostora po iznenađujuće povoljnim cijenama.

Također možemo osigurati da se vaše reklame čuju i na radiju i gledaju na televiziji.

Surađujemo sa poznatim marketinškim agencijama.

Nazovite nas i provjerite cijenu. Iznenaditi ćete se, koliko je povoljna. Postoji mogućnost KOMPENZACIJE djelomične ili u cjelosti .

PutomaniaTV emisija Putomanija o putovanjima po svijetu, raznim običajima i načinu života drugi naroda. Emisije se emitiraju po cijeloj Hrvtaskoj na raznim TV postajama. Moguće je reklamu staviti prije, poslije i za vrijeme emisije, kao i u drugim terminima. Više o tome…

 

Croatian traveller časopis i portal za putovanja i turizam. Više o tome…

Turist plus časopis za putovanja, turizam i kulturu življenja. Više o tome…

Infotrend časopis i portal za poslovnu informatiku, edukaciju i bussines. Više o tome…

Poduzetnik

je časopis i portal koji će biti zanimljiv i koristan za sve poduzetnike (trgovačka društva, obrte, OPG-e, zadruge, slobodna zanimanja, udruge, škole, lokalnu zajednicu – općine, gradove, županije, učenike, studenti, fizičke osobe….). Naglasak je na obrađivanju lokalnih, odnosno regionalnih i nacionalnih tema iz svakodnevnog poduzetničkog života sa ciljem da sadašnji i budući poduzetnici razvijaju svijest o važnosti poduzetništva.

BAZE PODATAKA

Posjedujemo baze podataka sa adresama mnogih potencijalnih kupaca različitih branši. Ako imate proizvod koji želite predstaviti širem tržištu ili povećati prodaju, možemo umjesto vas poslati mail, fax ili dopis. Poslujući na taj način štedite svoje vrijeme, ali i novac, a zarađujete više.

WEB DESIGN

Izrađujemo web stranice i facebook stranice po sistemu ključ u ruke za Vašu promociju i predstavljanje na tržištu. Na osnovu toga čime se bavite predložiti ćemo izgled i sadržaj stranica. Snimiti ćemo sve fotografije i pripremiti ih za Internet. Veoma povoljno ćemo vam osigurati smještaj stranice na server. Pomoći ćemo vam da dobijete domenu sa svojim imenom, kako bi stranica bila lako prepoznatljiva. Više o tome…

GRAFIČKI DIZAJN I TISKANI MATERIJALI

Možemo za Vas osmisliti katalog, letak, prospekt, publikaciju. Osigurati njihovo tiskanje i distribuciju. Kod nas možete naručiti jumbo plakate, zastave, tende, cerade za kamione, oslikati vozila, podove i zidove solvent tiskom.

PROMOTIVNI MATERIJALI

U suradnji sa nekoliko proizvođača možemo vam ponuditi razne promotivne materijale i predmete gdje možete istaknuti svoj logo. Možete ih koristiti svakodnevno ili kao poklon vašim poslovnim partnerima i gostima.
Također možemo Vam ponuditi paletu promotivnih materijala i promotivnih predmeta u cilju predstavljanja Vaše tvrtke ili organizacije.

Comments are closed.