PLANET TUŠ KOPER

TRGOVAČKO-ZABAVNI CENTAR

Kupovina, gurmanski užici i zabava su jamstvo da će vaš put u Planet Tuš Koper biti ugodan i koristan. Svaki dan potražite atraktivnu, promotivnu ponudu, zabavna događanja i iznenađenja, zbog kojih je Planet Tuš Koper središte regije i često odredišta susjeda iz okolnih država, kojeg godišnje posjeti više od 5 milijuna posjetitelja. Nalazi se odmah pored izlaza autoceste, ali se lako i brzo može doći i lokalnim cestama.

 


Modna prestolnica

Planet Tuš Koper je nezaobilazno mjesto svakodnevnog života na slovenačkoj obali. U 78 različitih trgovačkih i uslužnih lokala, na više od 70 tisuća četvornih metara, kupcima i posjetiteljima iz Istre, Primorja ali i šire iz susjednih zemalja se nudi veoma povoljna kupovina, zabava i druženje za cijelu obitelj. Tome umnogome doprinosi atraktivna ponuda Tus hipermarketa, koji nudi više od 30 tisuća proizvoda, sa posebnim naglaskom na svježem programa. U sklopu centra je multimedijalni centar Tusmobil, Tuš ljekarna, banka, frizerski salon i putničke agencije i 50 drugih trgovina i uslužnih lokala. Među njima su dobro poznate marke kao što su Baby centar, Bershka, C & A, Daichmann, H&M, Hervis, Leonardo, Limoni, MASS, Mexx, New Yorker, Osh Kosh&Kanz, Peko, Penny Black, S. Oliver, Stradivarius, Zara, Salsa Jeans, Giovanni Galli i prodajni salon Gorenje.

Najveće filmske uspješnice

Planet Tuš Koper nije samo trgovački centar. To je ujedno i najveći kino centar u regiji sa 6 kino dvorana i 1498 sjedećih mjesta. Moderne i sofisticirane dvorane su opremljene sa izvrsnim zvučnim i vizualnim efektima, uz mogućnost prikazivanja 3D filmova. Veliki filmski ekrani i

Kod nas nikada nije dosadno

Poseban pažnju Planet Tuš Koper je namijenio najmlađim posjetiteljima, koji mogu provesti vrijeme u velikoj igraonici. Tu stječu nove vještine i ugodno se zabavljaju, a roditelji mogu kupovati po trgovinama u miru. U Planetu Tuš Koper je također bogata gastronomska ponuda koja će zadovoljiti gurmane i sladokusce ili one koji žele samo popiti samo kavu, piće ili koktel na jednoj od najljepših terasa. U isto vrijeme posjetiteljima je dostupan besplatni bežični širokopojasni Internet, kojem možete pristupiti bilo da pijete kavu, kuglate ili kupujete u trgovinama. Kuglana američkog tipa sa 14 staza je idealna za one željne rekreacije, a moguće je također igrati bilijar na 8 stolova ili video igrice.

Tuš planet živi 24 sata na dan

Konac svakog tjedna donosi novu živost u najvećem zabavnm parku na obali i nudi neograničene mogućnosti za dobru zabavu. U Disco Planet Tušu Koper se održavaju razni koncerti, klubske noći i tematske zabavne večeri. U njemu su gostovala najveća imena u slovenačke i bivši YU glazbene scene, ali i najveće zvijezde MTV-a.
Više pogledajte na www.planet-tus.si
This entry was posted in Kopar, Shopping, Slovenija and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Odgovori