Turist plus

Od 2002-2007 godine uređujemo i pišemo rubriku o informatici u prvom i jedinom časopisu o turizmu u Hrvatskoj.  Pored toga pišemo i druge teme počev od tehnike, do putopisnih reportaža i gastronomije. Možemo vam izraditi oglas ili napisati sponoriranu reportažu o Vašem mjestu, hotelu, restoranu ili onome sa čime se bavite.Također osiguravamo najpovoljnije cijene oglasnog prostora. U obzir dolazi i kompenzacija nekom Vašom uslugom.

OBJAVLJENE PUTOPISNE REPORTAŽE POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE ČLANKE O INFORMATICI POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE ČLANKE O TELEFONIJI POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE ČLANKE O FOTO POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE ČLANKE O AUDIO/VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE ČLANKE O OSTALIM STVARIMA POGLEDAJTE OVDJE.
OBJAVLJENE PROMOTIVNE REPORTAŽE POGLEDAJTE OVDJE.

U časopisu se redovito donose reportaže o putovanjima i ljepotama Hrvatske i svijeta.Tu su i rubrike o gastronomiji, ljepoti, zdravlju, njezi tijela, informatici, autima, lovu i ribolovu, razni savjeti kod putovanja i pripreme i još mnogo toga.

Turist plus se nalazi i čita i na mjestima gdje je velika cirkulacija ljudi:
Ima veliku čitanost od cca 880.000 osoba (22.000 prosječno x 40 čitatelja)

Distribuira se u čak 78 hotela (72 u Hrvatskoj, 5 u BiH i 1 u Češkoj) u sve hotelske sobe zahvaljujući tekstovima na engleskom jeziku. (7000 primjeraka)

Pretplaćeni su svi relevantni čimbenici u turizmu: hotelijeri, putničke agencije, vlasnici kampova, marina, pansiona, privatni iznajmljivači , turističke zajednice i ‘opremaši’. (3000 primjeraka)

Pretplata managera tvrtki, bolnica, poliklinika, privatnih liječnićkih ordinacija,veterinarskih ambulanta i ljekarni garantira čitanost. (4000 primjeraka)

Velika zastupljenost kroz pretplatu u frizerskim, kozmetičkim i pedikerskim salonima,te fitness centrima i sportskim klubovima. (2400 primjeraka)

Kroz pretplatu najzastupljeniji u gradskim i općinskim poglavarstvima, knjižnicama i čitaonicama, školama, fakultetima i domovima za starije. (1200 primjeraka)

Prodaja na kioscima u RH i regiji (4400 primjeraka)

Spisak hotela u kojima se nalazi u svakoj sobi cijele godine: 

U Hrvatskoj: Hotel Adriatic u Biogradu n/m, Restoran-Pansion Zlatna ribica u Brodarici, Hotel San Rocco u Brtonigli, Hotel Villa Aurora u Crikvenici, Hotel Mladimir u Daruvaru, Hotel Dubrovnik President u Dubrovniku, Hotel Excelsior u Dubrovniku, Hotel Ivka u Dubrovniku, Hotec Lero u Dubrovniku, Hotel Bitoraj u Fužinama, Hotel Dunav u Iloku, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitacijuNaftalan u Ivanić gradu, Anda Villa Club Jardin u Jadranovu, Hotel Josipdol u Josipdolu, Hotel Carlstadt u Karlovcu, Hotel Europa u Karlovcu, Hotel Korana Srakovčić u Karlovcu, Hotel Bijela kuća u Koprivnici, Hotel Podravina u Koprivnici, Hotel Kutina u Kutini, Hotel Glavović u Lopudu, Hotel-restoran Villa Neretva u Metkoviću, Hotel Jastreb u Mrkoplju (Begovo Razdolje), Hotel Park u Našicama, Hotel Tomislav u Novoj Gradišci, Hotel Frankopan u Ogulinu, Garni hotel Ritam u Osijeku, Hotel Zoo u Osijeku, Hotel Prelog u Prelogu, Hotel Adriatic u Rovinju, Hotel Villa Rosetta u Savudriji, Hotel Alkar u Sinju, Pustara Višnjica u Višnjici, Hotel Savus u Slavonskom Brodu, Hotel Vicko u Starigradu-Paklenici, Hotel Joso u Sukošanu, Hotel Borovik Tisno, Hotel Vila Sikka u Trogiru, Hotel Petrus u Tršću, Hotel Varaždin u Varaždinu, Hotel Darny u Velikoj Gorici, Hotel-restoran SE-MI u velikom Trgovišću, Hotel Bunčić-Vrbovec u Vrbovecu, Hotel Villa Nico u Zadru, Hotel-Restoran Niko u Zadru, Hotel Aristos u Zagrebu, Hotel Fala u Zagrebu, Hotel Gaj u Zagrebu, Hotel Golden Tulip Holiday u Zagrebu, Hotel Miral u Zagrebu,
U Bosni i Hergegovini: Hotel Čubić u Laktašima, Hotel Đulić u Širokom Brijegu, Hotel Konak u Velikoj Kladuši.
U Češkoj republici:Hotel Slavia u Pragu

Comments are closed.